26-а Міжнародна спеціалізована виставка автосервісу та післяпродажного обслуговування автомобілів
29 травня - 1 червня 2019 року • Україна, Київ, МВЦ, Броварський пр-т, 15

Київ увійшов до Світової асоціації автомобільних магістралей!

Київ увійшов до Світової асоціації автомобільних магістралей!
Київ отримав членство у Світовій асоціації автомобільних магістралей. Сертифікат про набуття членства меру столиці Віталію Кличку передав заступник генсекретаря Асоціації Робін Себіль.

"Сьогодні у нас приємна новина. Київ отримав від Світової асоціації автомобільних магістралей сертифікат про офіційний вступ нашого міста, як суб’єкта, до Асоціації, - відзначив мер під час офіційної церемонії. - Київ став ще на крок ближче до глобальної інформації про дорожню інфраструктуру – безпечну, сучасну і комфортну. До того ж, місто Київ – перша столиця в Європі, яка стала окремим суб’єктом Асоціації, в основному в організації представлені країни на рівні урядів. І ми будемо використовувати всі переваги платформи, якою є Світова асоціація автомобільних магістралей, для того, щоб і надалі розвивати дорожню інфраструктуру Києва», - відзначив мер.

Кличко наголосив, що ремонт доріг є одним із основних напрямків зусиль столичної влади.

З представниками Світовій асоціації автомобільних магістралей столична влада обговорила низку важливих питань. Зокрема, питання безпечності доріг та створення комфортної транспортної інфраструктури.

Детальніше: http://kiev.klichko.org/news/?id=3097